Здравейте,моят въпрос може да е смешен но преди да ходя където и да е искам да попитам.От както я имам моята алфа 156 тя си мени оборотите но нехарчи много гориво,градско 7.5-8л.но от известно време на моменти отказва да пали,но с бутане няма проблем.Едва ли е от акомулатора защото върти като луд не пада а и има една лампичка на таблото над лампата за акомулатора тя не гасне както всички други повреме на бутане.Тя за какво е?Моля ви дайте мнение а и къде да ходя с този проблем.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с паленето, 156 1.8 ТС
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от boikashushi Покажи съобщениеЗдравейте,моят въпрос може да е смешен но преди да ходя където и да е искам да попитам.От както я имам моята алфа 156 тя си мени оборотите но нехарчи много гориво,градско 7.5-8л.но от известно време на моменти отказва да пали,но с бутане няма проблем.Едва ли е от акомулатора защото върти като луд не пада а и има една лампичка на таблото над лампата за акомулатора тя не гасне както всички други повреме на бутане.Тя за какво е?Моля ви дайте мнение а и къде да ходя с този проблем.
Горещо те съветвам веднага за отидеш на диагностика за локализиране на проблема и не ти препоръчвам да палите колата с бутане! В "Общ технически раздел" има сервизи, на които може да се разчита...
Успех
Comment
-
Не и пречи паленето с бутане на колата, но трябва да я закараш на диагностика да видят защо не пали от стартер.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Само,че това с паленето не се случва постоянно.Студена ли е няма проблем,загряла също,но когато е студена и ми се наложи да мина малко километри от които тя неможе да загрее после няма палене без бутане,но и това не е винаги,случи ми се веднъж да запали от втория път.Когато запали всичките лампи по таблото гаснат и нямям никакъв проблем.
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеНе и пречи паленето с бутане на колата, ...
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение... освен да прехвърли зъб - кво толкова ...Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от boikashushi Покажи съобщениеСамо,че това с паленето не се случва постоянно.Студена ли е няма проблем,загряла също,но когато е студена и ми се наложи да мина малко километри от които тя неможе да загрее после няма палене без бутане,но и това не е винаги,случи ми се веднъж да запали от втория път.Когато запали всичките лампи по таблото гаснат и нямям никакъв проблем.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеИмам чувството,че нови свещи ще ти решат проблема.
А може и да има проблем с горивоподаването. Имаме симптом на нисък разход, а с проблемни свещи не постигаме нисък разход. Да се измери и налягането на горивото.
П.П. Аз малко като д-р Хаус почнахLast edited by oem; d.m.y г., 00:44.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение@oem
Приятелю, излагането остави на мен - не бери грижа. Това, че ти не си виждал прескочили ремъци, пък си е твоя грижа.
И не се чувствай задължен да даваш оценки и предписания във всяка тема
И да, виждал съм прескочили ремъци които много преди това са останали без зъби или са били хлабави.Last edited by oem; d.m.y г., 00:51.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment